KENNISS

Het leerplatform voor Gemeenten

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Hou overzicht op de certificering en ontwikkeling van medewerkers.

opleiden van medewerkers in KENNISS

Het leerplatform voor Gemeenten

Het leerplatform KENNISS is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werkzaam zijn in de buitenruimte. Met het leerplatform zorg je voor een actief leerbeleid op korte én lange termijn. Samen zorgen we naar structurele groei van jouw medewerkers. Wij zijn klaar voor de toekomst! En jij?

het leerplatform

Alles in één overzicht

Met het leerplatform heb je alle informatie van medewerkers in één overzicht. Je kan in het LMS van elke medewerker zien wanneer certificaten verlopen of welke trainingen er zijn afgerond. Zo maak je een einde aan die eeuwige Excel-lijsten.

  • Beheer de omgeving: het zoeken, boeken en volgen van trainingen door medewerkers
  • Beheer de medewerkers: de administratie rondom medewerkers
  • Stuur de leeractiviteiten: beheer en creëer het juiste leeraanbod
leerplatform

Een eenduidig inwerktraject

Er is in het leerplatform één standaard programma om nieuwe medewerkers in te werken. Zo voorkom je dat collega’s een ander inwerktraject gebruiken. Zet onboardingstrajecten klaar die je eenvoudig zelf maakt en toewijst aan nieuwe medewerkers. Op deze manier zorg je ervoor dat ze snel en met de juiste kennis aan de slag kunnen. In het LMS zie je eenvoudig de status van de onboardingstrajecten.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Een compleet leeraanbod

Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen? In de opleidingsbibliotheek van KENNISS heb je kant-en-klaar trainingsmateriaal om direct in te zetten richting jouw medewerkers. Deze trainingen zijn gemaakt door specialistische opleiders en leveranciers uit de buitenruimte sector. Alle externe opleidingen vind je terug op één plek.

Implementatie van het leerplatform

De implementatie van het leerplatform

Met het implementeren van het leerplatform creëren we samen een actief leerbeleid binnen jouw organisatie. Wij helpen jou hier graag bij. Samen houden we KENNISS draaiend in jouw organisatie. Op de afbeelding zie je het traject dat we samen gaan doorlopen.

Probeer het platform zelf!

Ben jij benieuwd geworden naar meer?
Vul je gegevens in en krijg toegang tot het platform.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
onboarding programma maken
Wil jij het platform liever zelf ervaren? Laat je gegevens achter.
© 2024 KENNISS