Online toolbox

Online leeraanbod voor medewerkers

Met het online toolbox abonnement kunnen jouw medewerkers onbeperkt online toolboxen maken voor slechts €2,75 per medewerker per maand.

toolbox online

Voldoe aan de wet- en regelgeving

Elk bedrijf is verplicht om voldoende onderricht te geven aan haar personeel.

  • VCA* gecertificeerde bedrijven moeten minimaal 4 keer per jaar een toolboxmeeting houden
  • VCA ** gecertificeerde bedrijven zijn verplicht om minimaal 10 toolboxmeetings per jaar te organiseren

Met de KENNISS toolboxservice voldoe je eenvoudig aan deze eis. Alle toolboxen zijn altijd up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving.

Toolbox abonnement

In KENNISS vind je kant-en-klare toolboxen op één gebruiksvriendelijke plek. Met het toolbox abonnement kunnen jouw medewerkers onbeperkt online toolboxen maken. De registratie van de uitgevoerde toolboxen gebeurt automatisch

Opleidingsbibliotheek

Een bibliotheek vol met interactieve toolboxen om direct in te zitten voor jouw medewerkers. De theorie wordt afgewisseld met foto en video, kennistoetsen en diverse voorbeelden uit de praktijk.

LMS

Beheer toolboxen in het LMS. Stel hier je eigen overzicht van medewerkers samen en bekijk in één oogopslag hun online en fysieke toolboxen.

Fysieke toolboxen

Maak de registratie en administratie van fysieke toolboxen compleet door het (laten) invullen van de digitale presentielijst.

Wil jij een bibliotheek vol met toolboxen om direct in te zetten voor medewerkers?

Maatwerk en prijzen

Jouw medewerkers kunnen onbeperkt online toolboxen maken voor slechts €2,75 per medewerker per maand.

Naast de standaard toolboxen is het ook mogelijk om maatwerk aan deze modules toe te laten voegen. Denk hierbij aan het creëren van eigen toolboxen en/of trainingen.

Een greep uit onze online toolbox bibliotheek

Dit is slechts een kleine greep uit ons toolbox assortiment. Wil jij meer zien?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online toolbox

Het organiseren van een toolbox is tijdrovend. “Welk onderwerp moet ik kiezen? Waar haal ik de tijd vandaan? Wat doen we als mensen een toolboxmeeting gemist hebben? En, hoe zorg ik voor een overzichtelijke registratie?” Dit zijn dillema’s waar veel organisaties tegenaan lopen. Het online toolbox abonnement van KENNISS kan je hiermee helpen. De monitoring, registratie van uitgevoerde toolboxen gebeurt automatisch.

Interactieve toolboxen

Jouw medewerkers worden actief betrokken bij het leerproces. De theorie wordt afgewisseld met foto en video, kennistoetsen en diverse voorbeelden uit de praktijk. De kans is hierdoor groter dat medewerkers de inhoud beter gebruiken en onthouden.

Praktijkgericht

Het abonnement biedt toolboxen gericht op de risico’s die van toepassing zijn in de praktijk. Onze online toolboxen kunnen jouw medewerkers helpen zich te specialiseren in specifieke aspecten van hun werk.

E-learning

Online leren biedt grote voordelen voor medewerkers die de online toolboxen zelf gemakkelijk kunnen plannen. Plaats en tijd zijn onafhankelijk + elke toolbox is individueel inzetbaar. Ook heb jij met het LMS inzichtelijk wie welke toolbox heeft afgerond.

 

Benieuwd wat onze toolboxservice voor jouw organisatie kan betekenen?

Krijg 14 dagen toegang tot onze service.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
SaaS
Liever ons direct spreken?
© 2024 KENNISS