Oplossing

Auteurstool

Ontwikkel organisatie specifiek leeraanbod.

Auteurstool

Over de auteurstool

Met onze auteurstool kan je gemakkelijk bedrijfseigen content maken. Van instructievideo’s tot een compleet bedrijfseigen opleidingsplan, het kan allemaal.

Wil jij zelf ervaren hoe je een online training creëert? Wij laten het je graag zien!

Auteurstool

Snel interactieve content maken

Creëer moeiteloos interactieve e-learnings zonder technische kennis. Ontwerp trainingen met diverse contentmogelijkheden. Je hebt de vrijheid om jouw e-learnings aan te passen aan de behoefte van je organisatie.

Auteurstool

Gevarieerde leerervaring

Maak gebruik van de diverse contentmogelijkheden. Van het maken van e-learnings tot het toevoegen van toetsen, video’s, afbeeldingen en het uploaden van documenten. Bij KENNISS heb je alle tools tot je beschikking om rijke en gevarieerde leerervaringen voor medewerkers te creëren.

Blog: vijf bouwstenen voor een goede e-learning⇒

Zowel individueel als in teamverband werken_
Auteurstool

Zowel individueel als in teamverband

Werk zowel individueel als in teamverband binnen de auteurstool. Dit betekent dat meerdere teamleden tegelijkertijd aan dezelfde e-learning kunnen werken. Wijzigingen worden direct weergegeven, waardoor iedereen altijd op de hoogte is van de laatste versie van de content.

Ben jij benieuwd hoe de auteurstool bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? Wij geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving.

Boek een demo

Oplossingen

Vragen? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever ons direct spreken?
Laurens staat voor je klaar!
© 2024 KENNISS