Oplossing

Auteurstool

Ontwikkel organisatie specifiek leeraanbod.

Auteurstool van KENNISS

Over de auteurstool

Met onze auteurstool kan je gemakkelijk bedrijfseigen content maken. Van instructievideo’s tot een compleet bedrijfseigen opleidingsplan, het kan allemaal.

Wil jij zelf ervaren hoe je een online training creëert? Wij laten het je graag zien!

Drag and drop van e-learning

Snel en simpel leercontent maken

Maak makkelijk trainingen en ander bedrijfseigen materiaal. Met de eenvoudige drag and drop functie plaats je vragen, video’s, afbeeldingen en tekstvakken en creëer je in een handomdraai complete e-learnings. De auteurstool is hét hulpmiddel om bedrijfseigen (trainings)content toe te voegen aan jouw trainingsaanbod.

Ontdek ook onze opleidingsbibliotheek ⇒

Werken in teamverband KENNISS

Zowel individueel als in teamverband

Je kunt zowel individueel als in teamverband werken binnen de auteurstool. Dit betekent dat er meerdere mensen binnen jouw bedrijf tegelijkertijd kunnen werken aan een e-learning. Zo kun je samen met jouw collega’s werken aan een compleet bedrijfseigen opleidingsplan.

Blog: vijf bouwstenen voor een goede e-learning⇒

Recente artikelen

Ben jij benieuwd hoe de auteurstool bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? Wij geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving.

Boek een demo
© 2023 KENNISS
Wil jij het leerplatform liever zelf ervaren?

Ben jij benieuwd hoe KENNISS bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? We geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving. Boek jouw demo en kies zelf een tijdstip uit.