Oplossing

Auteurstool

Gemakkelijk bedrijfseigen content maken. Van instructievideo's tot een compleet bedrijfseigen opleidingsplan, het kan allemaal.

Auteurstool van KENNISS

Wil jij zelf ervaren hoe je een online training creëert? Wij laten het je graag zien!

Drag and drop van e-learning
Auteurstool

Snel en simpel leercontent maken

Maak makkelijk trainingen en ander bedrijfseigen materiaal. Met de eenvoudige drag and drop functie plaats je vragen, video’s, afbeeldingen en tekstvakken en creëer je in een handomdraai complete e-learnings. De auteurstool is hét hulpmiddel om bedrijfseigen (trainings)content toe te voegen aan jouw trainingsaanbod.

Werken in teamverband KENNISS
Auteurstool

Zowel individueel als in teamverband

Je kunt zowel individueel als in teamverband werken binnen de auteurstool. Dit betekent dat er meerdere mensen binnen jouw bedrijf tegelijkertijd kunnen werken aan een e-learning. Zo kun je samen met jouw collega’s werken aan een compleet bedrijfseigen opleidingsplan.

Ben jij benieuwd hoe de auteurstool bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? Wij geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving.

Boek een demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.