Oplossing

Opleidings-bibliotheek

Kant-en-klaar trainingsmateriaal om direct in te zetten voor jouw medewerkers.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Wil jij weten welk trainingsmateriaal er in de bibliotheek zit?

Trainingsmateriaal van KENNISS
Opleidingsbibliotheek

Trainingen van gespecialiseerde opleiders

Wij hebben een complete opleidingsbibliotheek vol met trainingen die jij direct kunt inzetten voor jouw medewerkers. Deze trainingen zijn gemaakt door specialistische opleiders in de buitenruimte. Alle leercontent wordt getoetst volgens de KENNISS norm. Zo weet je zeker dat het leeraanbod voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en maximale interactiviteit bevat.

Gebruiksvriendelijkheid KENNISS
Opleidingsbibliotheek

Gebruiksvriendelijk voor medewerkers

Jouw medewerkers doorlopen op een eenvoudige wijze de door jou klaargezette trainingen. Deze omgeving is speciaal gemaakt voor en getest door groenvoorzieners, hoveniers, stratenmakers, ETW’ers en beladers. Zo weet je zeker dat het werken in het leerplatform voor jouw medewerkers een succes wordt.

Wil jij beginnen met de ontwikkeling van jouw medewerkers? Krijg toegang tot de bibliotheek vol trainingen van gespecialiseerde opleiders in de buitenruimte!

Boek een demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.