Oplossing

Opleidings-bibliotheek

Extern leeraanbod van topkwaliteit.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Over de opleidingsbibliotheek

Met de opleidingsbibliotheek van KENNISS heb je kant-en-klaar trainingsmateriaal om direct in te zetten richting jouw medewerkers. Alle externe opleidingen vind je terug op één plek.

Wil jij weten welk trainingsmateriaal er in de bibliotheek zit?

Trainingsmateriaal in de opleidingsbibliotheek van KENNISS
Opleidingsbibliotheek

Trainingen van gespecialiseerde opleiders

Wij hebben een complete opleidingsbibliotheek vol met trainingen die jij direct kunt inzetten richting jouw medewerkers. Deze trainingen zijn gemaakt door specialistische opleiders in de buitenruimte. Alle leercontent wordt getoetst volgens de KENNISS norm. Zo weet je zeker dat het leeraanbod voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en maximale interactiviteit bevat.

Je vindt verschillende opleidingen in de buitenruimte in de opleidingsbibliotheek, zoals in de sectoren: groenvoorziening, hovenier, boomverzorging en infra.

Gebruiksvriendelijkheid in de opleidingsbibliotheek van KENNISS
Opleidingsbibliotheek

Gebruiksvriendelijk voor medewerkers

Jouw medewerkers doorlopen op een eenvoudige wijze de door jou klaargezette trainingen. Deze omgeving is speciaal gemaakt voor en getest door groenvoorzieners, hoveniers, stratenmakers, ETW’ers en beladers. Zo weet je zeker dat het werken in het leerplatform voor jouw medewerkers een succes wordt.

Blog: de voordelen van blended learning⇒

Wil jij beginnen met de ontwikkeling van jouw medewerkers? Krijg toegang tot de bibliotheek vol trainingen van gespecialiseerde opleiders in de buitenruimte!

Boek een demo

Onze verschillende sectoren

© 2023 KENNISS
Wil jij het leerplatform liever zelf ervaren?

Ben jij benieuwd hoe KENNISS bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? We geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving. Boek jouw demo en kies zelf een tijdstip uit.