Word opleider in KENNISS

Wil jij jouw trainingen onder de aandacht brengen bij verschillende bedrijven in de buitenruimte?

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

We merken dat veel opleiders de registratie en administratie van certificeringen en praktijktrainingen niet op orde hebben. Met KENNISS breng jij trainingen onder de aandacht bij verschillende bedrijven uit de sector én borg je de registratie en administratie rondom trainingen.

LMS

Beheer trainingen en certificaten in het LMS. Bekijk alle afgeronde trainingen en certificeringen van cursisten op één gebruiksvriendelijke plek. Ook kunnen de cursisten certificaten terug vinden in zijn of haar eigen portaal.

 

Praktijktrainingen

Maak de registratie en administratie van praktijktrainingen compleet door het invullen van de digitale presentielijst. Jouw opdrachtgevers krijgen een omgeving in jouw huisstijl, hier kunnen zij de behaalde certificeringen van hun medewerkers en presentielijsten van de trainingen terugvinden.

 

Auteurstool

Creëer e-learnings om cursisten voor te bereiden op een praktijktraining. Met de eenvoudige drag and drop functie plaats je vragen, video’s, afbeeldingen en tekstvakken en creëer je in een handomdraai complete e-learnings.

 

Wil jij jouw trainingen onder de aandacht brengen bij verschillende bedrijven?

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Vergroot je bereik

Deel jouw leercontent met bedrijven uit de sector. Je bent met je leeraanbod zichtbaar bij bedrijven uit de bouw, uitzendbranche, overheid, groenvoorziening, boomverzorging, infra, en nog vele andere sectoren. Krijg dus meer bekendheid in de markt door je leeraanbod openbaar te publiceren!

Leerplatform buitenruimte

Meer boekingen

Door jouw leeraanbod openbaar te publiceren kom je onder de aandacht bij vele bedrijven uit de sector. Dit is een amuse op een fysieke training en dus te boeken door alle aangesloten organisaties (behalve natuurlijk andere collega opleiders ?)

Een kosteloze leeromgeving

Jij krijgt als opleider een kosteloze eigen leeromgeving. Hier kan je jouw eigen leeraanbod digitaliseren en kunnen cursisten een account krijgen met toegang tot de gewenste trainingen. Deze zet jij gemakkelijk klaar. Kortom, je maakt blended leren mogelijk!

LMS van KENNISS

Gebruiksvriendelijk dashboard

Als opleider kun je alle certificeringen terug zien in het dashboard. Hierdoor kan er actief ingespeeld worden op de opvolging van deze cursisten. Verder ziet de cursist zijn of haar certificaten en verloopdatum ook terug in zijn persoonlijke omgeving.

Leeromgeving voor klanten

Jij kunt als opleider jouw klanten een eigen omgeving geven. Hier kunnen zij zelf hun medewerkers toegang geven tot jouw leeraanbod. Zo kunnen jouw klanten dus gemakkelijk trainingen toewijzen. Ook kun jij hier de certificering in delen, zodat jouw klanten dit op elk gewenst moment kunnen terugvinden in een omgeving in jouw huisstijl.

Zij zetten KENNISS in

Leerplatform buitenruimte gebruiker
Leerplatform buitenruimte gebruiker
Leerplatform buitenruimte gebruiker
Logo GSG Het Segment
Logo Husqvarna
De eijk

Wil jij jouw training aanbieden in KENNISS?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laurens van Arendonk
© 2024 KENNISS