Over ons

Wij willen alles uit jouw bedrijf en medewerkers halen

Het verhaal achter KENNISS.

Over ons KENNISS

Over KENNISS

Wij zijn een start-up met een jong en gedreven team. Samen bouwen wij aan het alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte.

In de oververhitte arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om goed opgeleid personeel te vinden. We zien een hoog verloop van medewerkers en het goed en veilig opleiden van medewerkers is een steeds belangrijker thema.

Met dat in onze gedachten zijn wij gestart met KENNISS. Samen zorgen wij voor een actief leerbeleid in de buitenruimte en tillen wij medewerkers naar een hoger niveau. Onze oplossingen zorgen voor een toegevoegde waarde voor medewerker en bedrijf. Want jouw bedrijf is pas toekomstgericht als je medewerkers dat ook zijn.

Wij geloven dat het belangrijk is om je medewerkers continu te blijven ontwikkelen.

Daar helpen wij graag aan mee. Wij willen jouw medewerkers inspireren om aan hun toekomst te blijven werken en het beste uit zichzelf te halen.

Zij zetten KENNISS in

De eijk

Onze kernwaarden

LMS van KENNISS

Innoveren

Wij vinden het belangrijk om te blijven verbeteren. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, blijven we onszelf innoveren.

 

Werken in teamverband KENNISSBetrokken

Wij doen er alles aan om oplossingen te creëren die organisaties op korte én lange termijn verder helpen. Allereerst inventariseren we samen waar het probleem ligt en dan maken we een plan hoe KENNISS hierbij kan helpen. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

 

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Gebruiksvriendelijk

Tijdens de ontwikkeling hebben wij rekening gehouden met de doelgroep. We hebben het platform zo ingericht dat deze makkelijk te gebruiken is voor de gebruiker. Ervaar het zelf.

 

Het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte

KENNISS helpt organisaties in de buitenruimte om meer structuur en continuïteit te krijgen in het ontwikkelen van medewerkers.

✔ Een White label omgeving
✔ Een opleidingsbibliotheek vol met opleidingen in de buitenruimte gemaakt door specialistische opleiders en leveranciers uit de sector
✔ Een auteurstool waar jij bedrijfseigen content kan creëren
✔ Een compleet LMS waar jij precies op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen van jouw medewerkers
✔ Grip op certificaten en documenten beheer van medewerkers
✔ Een omgeving waar jij onboardingstrajecten voor medewerkers kan klaarzetten

 

Vragen? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever ons direct spreken?
Laurens staat voor je klaar!
© 2024 KENNISS