Over ons

Wij willen alles uit jouw bedrijf en medewerkers halen

Het verhaal achter KENNISS.

Over ons KENNISS

Over KENNISS

KENNISS is een start-up met een jong en gedreven team. Samen bouwen wij aan het alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte.

In de oververhitte arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om goed opgeleid personeel te vinden. We zien een hoog verloop van medewerkers en het goed en veilig opleiden van medewerkers is een steeds belangrijker thema.

Met dat in onze gedachten zijn wij gestart met KENNISS. Samen zorgen wij voor een actief leerbeleid in de buitenruimte en tillen wij medewerkers naar een hoger niveau. Onze oplossingen zorgen voor een toegevoegde waarde voor medewerker en bedrijf.

Wij geloven dat het belangrijk is om je medewerkers continu te blijven ontwikkelen.

Daar helpen wij graag aan mee. Wij willen jouw medewerkers inspireren om aan hun toekomst te blijven werken en het beste uit zichzelf te halen.

Zij zetten KENNISS in

Logo GSG Het Segment
Logo Husqvarna

Vragen? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever ons direct spreken?
Laurens staat voor je klaar!
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.