Oplossing

Onboarding

Bereidt jouw nieuwe medewerkers voor op hun eerste werkdag. In een handomdraai zorg je ervoor dat ze direct klaar zijn om aan de slag te gaan.

Onboarding van KENNISS

Zet jij de eerste stap in de samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers?

Onboarding van KENNISS
Onboarding

Snelle onboarding nieuwe collega's

Met onze onboardingsoplossing zet jij de eerste stap in samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers. Door het inzetten van instructievideo’s en veiligheidstrainingen worden zij direct voorbereid op de eerste werkdag. Op deze manier kunnen ze zich van te voren alvast verdiepen in jouw bedrijf en de verschillende werkzaamheden.

Documenten tekenen KENNISS
Onboarding

Laat documenten ondertekenen

Laat jouw (nieuwe) medewerkers gemakkelijk documenten ondertekenen. Denk hierbij aan het tekenen voor het in ontvangst nemen van PBM’s en het lezen van veiligheidsprotocollen.

Al jouw nieuwe medewerkers vanaf dag één productief? Voor zowel ervaren als onervaren medewerkers zet jij makkelijk onboardingstrajecten klaar zodat ze veilig en startklaar aan de slag kunnen.

Boek een demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.