Oplossing

Onboarding

Bereid jouw nieuwe medewerkers voor op hun eerste werkdag.

Onboarding van KENNISS

Over onboarding

Met de onboarding functionaliteit van KENNISS bereid je jouw nieuwe medewerkers voor op hun eerste werkdag. In één handomdraai zorg je ervoor dat ze direct klaar zijn om aan de slag te gaan.

Zet jij de eerste stap in de samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers?

Onboarding van KENNISS
Onboarding

Snelle onboarding nieuwe collega's

Met onze onboardingsoplossing zet jij de eerste stap in samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers. Door het inzetten van instructievideo’s en veiligheidstrainingen worden zij direct voorbereid op de eerste werkdag. Op deze manier kunnen ze zich van te voren alvast verdiepen in jouw bedrijf en de verschillende werkzaamheden.

Blog: belang van onboarding nieuwe medewerkers⇒

Documenten tekenen KENNISS
Onboarding

Certificaten en documenten

Door middel van deze functionaliteit heb je één centraal overzicht van documenten en certificaten die zichtbaar zijn voor de hele organisatie én medewerkers. Zo kun je direct zien wie je voor welk project kunt inzetten. Laat jouw (nieuwe) medewerkers ook gemakkelijk documenten ondertekenen. Bijvoorbeeld het tekenen voor het in ontvangst nemen van PBM’s en het lezen van veiligheidsprotocollen.

Al jouw nieuwe medewerkers vanaf dag één productief? Voor zowel ervaren als onervaren medewerkers zet jij makkelijk onboardingstrajecten klaar zodat ze veilig en startklaar aan de slag kunnen.

Boek een demo

Recente artikelen

Vragen? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liever ons direct spreken?
Laurens staat voor je klaar!
© 2023 KENNISS