Oplossing

LMS

De ontwikkeling van jouw medewerkers in één overzicht.

LMS van KENNISS

Over het LMS

Met het LMS (Learning Management System) van KENNISS heb je realtime overzicht op alle (groepen) medewerkers en hun leerprogressie. Bekijk tot in detail hoe trainingen zijn gemaakt en waar de verbeterpunten liggen.

Benieuwd welke voordelen ons LMS voor jouw organisatie heeft?

Groepen beheren in KENNISS

Krijg grip op jouw medewerkers

Met het Learning Management System (LMS) krijg je grip op de ontwikkeling van jouw vaste- en flexmedewerkers. Deel je mensen in in groepen en zie in een oogopslag welke trainingen worden gevolgd of zijn afgerond. Doordat je zicht hebt op hun leercurve, ben je in staat om je medewerkers altijd de juiste trainingen aan te bieden.

Ontdek ook onze opleidingsbibliotheek ⇒

LMS, overzicht documenten

Overzicht van certificaten en documenten

Stel je eigen overzicht van (groepen) medewerkers samen en bekijk in één oogopslag hun certificaten en documenten. Zo zie je direct wie je voor welk project kunt inzetten. KENNISS stuurt daarnaast automatisch reminders als certificaten van medewerkers dreigen te verlopen, zodat je altijd tijdig trainingen en examens inplant.

Wil jij ook grip krijgen op de ontwikkeling van jouw medewerkers? Volg alle leeractiviteiten in één oogopslag binnen het LMS.

Boek een demo
© 2023 KENNISS
Wil jij het leerplatform liever zelf ervaren?

Ben jij benieuwd hoe KENNISS bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? We geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving. Boek jouw demo en kies zelf een tijdstip uit.