Oplossing

LMS

De ontwikkeling van jouw medewerkers in één overzicht.

LMS van KENNISS

Benieuwd welke voordelen ons LMS voor jouw organisatie heeft?

Groepen beheren in KENNISS
LMS

Krijg grip op jouw medewerkers

Met het Learning Management System (LMS) krijg je grip op de ontwikkeling van jouw vaste- en flexmedewerkers. Deel je mensen in in groepen en zie in een oogopslag welke trainingen worden gevolgd of zijn afgerond. Doordat je zicht hebt op hun leercurve, ben je in staat om je medewerkers altijd de juiste trainingen aan te bieden.

LMS, overzicht documenten
LMS

Overzicht van certificaten en documenten

Stel je eigen overzicht van (groepen) medewerkers samen en bekijk in één oogopslag hun certificaten en documenten. Zo zie je direct wie je voor welk project kunt inzetten. KENNISS stuurt daarnaast automatisch reminders als certificaten van medewerkers dreigen te verlopen, zodat je altijd tijdig trainingen en examens inplant.

Wil jij ook grip krijgen op de ontwikkeling van jouw medewerkers? Volg alle leeractiviteiten in één oogopslag binnen het LMS.

Boek een demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.