KENNISS

Hét leerplatform voor de buitenruimte

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Vier functionaliteiten in één platform. Creëer een actief leerbeleid in jouw organisatie.

Leerplatform buitenruimte

Voor organisaties werkzaam in de buitenruimte

KENNISS is speciaal ontwikkeld voor organisaties werkzaam in de buitenruimte. Met het alles-in-één-leerplatform zorg je voor een actief leerbeleid op korte én lange termijn. Samen zorgen we naar structurele groei van jouw medewerkers. Wij zijn klaar voor de toekomst! En jij?

Onze oplossingen

Auteurstool van KENNISSAuteurstool

Maak snel en simpel bedrijfseigen content. Van instructievideo’s en toolboxen tot volledige bedrijfstrainingen. ⇒ Meer over de auteurstool

 

LMS van KENNISS

LMS

Creëer één overzicht van medewerkers, trainingen, certificaten en documenten dat altijd up-to-date is. Zo heb je direct inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker en maak je een einde aan de eeuwige Excel-lijsten. ⇒ Meer over het LMS

 

Opleidingsbibliotheek van KENNISS

Opleidingsbibliotheek

Zet direct kant-en-klaar lesmateriaal van gespecialiseerde opleiders en leveranciers in voor jouw medewerkers. ⇒ Meer over de opleidingsbibliotheek

 

Onboarding van KENNISSOnboarding

Geef nieuwe medewerkers het welkom dat ze verdienen door het opzetten van een onboardingstraject. Bijvoorbeeld door het inzetten van een bedrijfsvideo, veiligheidsinstructies en kledingvoorschriften. ⇒ Meer over onboarding

Ben jij benieuwd hoe KENNISS bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw medewerkers? Wij geven je graag een rondleiding door jouw eigen omgeving.

Demo inplannen

Samenwerking met opleiders en leveranciers uit de buitenruimte

KENNISS werkt actief samen met gespecialiseerde opleiders en met leveranciers uit de buitenruimte. Zij delen hun kennis en expertise in trainingen die worden ingezet ter voorbereiding op de praktijktraining. Als organisatie heb je hiermee kant-en-klaar lesmateriaal om de theoretische kennis van medewerkers op elk gewenst moment te kunnen bijspijkeren en toetsen.

trainingen buitenruimte

Zij zetten KENNISS al in

Leerplatform buitenruimte gebruiker
Leerplatform buitenruimte gebruiker
Leerplatform buitenruimte gebruiker
Leerplatform buitenruimte gebruiker
Logo GSG Het Segment
Logo Husqvarna

Voor jouw organisatie werkzaam in de buitenruimte

In de oververhitte arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om goed opgeleid personeel te vinden. We zien een hoog verloop van medewerkers en het goed en veilig opleiden van medewerkers is daarom een steeds belangrijker thema.

Hoe zorg je dat jouw medewerkers veilig op de werkvloer staan? Hoeveel tijd kost het jou om bij te houden wie welke certificaten heeft gehaald? En hoe zorg jij ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 productief aan de slag kunnen?

Wil jij het leerplatform zelf ervaren?

Vul je gegevens in en krijg 10 dagen toegang tot het leerplatform.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online training platform
Wil jij het platform liever zelf ervaren? Laat je gegevens achter.
© 2024 KENNISS