KENNISS

Hét leerplatform voor leveranciers

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Lever een extra service aan jouw klanten door eigen content te delen.

Onboarding van KENNISS

Het leerplatform voor leveranciers

Het leerplatform KENNISS is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werkzaam zijn in de buitenruimte. Met het leerplatform breng jij als leverancier snel en simpel bedrijfseigen content onder de aandacht bij jullie klanten, zoals instructievideo’s over het gebruik van jullie machines. Je kan er ook voor kiezen deze openbaar te publiceren, waardoor je onder de aandacht komt bij de aangesloten organisaties van KENNISS.

het leerplatform

Lever een extra service aan klanten

Lever een extra service aan klanten door middel van het leerplatform. Jij kunt binnen de auteurstool zelf content gaan vervaardigen, zoals instructievideo’s over het gebruik van jullie machines. Op deze manier kunnen je de kennis van machines makkelijk delen met klanten. De klant kan hierdoor efficiënter met de machines werken.

De machines worden namelijk met de dag complexer, met het inzetten van instructievideo’s zorg je voor minder klachten, omdat de machine bijvoorbeeld minder vaak stuk gaat.

leerplatform

Maak een sub omgeving aan voor klanten

Jij kan in het leerplatform een eigen sub omgeving aanmaken voor klanten, geheel in jullie huisstijl. Op deze manier kun je specifieke content toewijzen aan klanten. Denk hierbij aan een instructievideo over een bepaalde machine die zij van jullie hebben afgenomen. Zo weten de klanten précies hoe ze de machines moeten gebruiken of welke accu er bijvoorbeeld in moet. Dit zorgt ervoor dat er minder klachten komen en er beter met de machines gewerkt kan worden.

Probeer het platform zelf!

Ben jij benieuwd wat KENNISS voor jouw organisatie kan betekenen?
Vul je gegevens in en krijg 10 dagen toegang tot het platform.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
onboarding programma maken
Wil jij het platform liever zelf ervaren? Laat je gegevens achter.
© 2024 KENNISS