Naast digitale trainingen kun je binnenkort ook de registratie en administratie van praktijktrainingen regelen in KENNISS. Is het binnen jouw organisatie ook een uitdaging om bij te houden wie er bij welke training aanwezig is geweest?

Registratie van praktijktrainingen

Plan toolboxen en trainingen in en wijs deze toe aan jouw medewerkers. Vul daarnaast de presentie digitaal in of laat deze invullen door de trainer, zodat jouw administratie altijd compleet is.

De voordelen

Het bijhouden en registreren van praktijktrainingen biedt verschillende voordelen:

  • Online administratie: Door de presentie digitaal in KENNISS te faciliteren is jouw administratie omtrent training altijd up-to-date. Je maakt een einde aan papieren aftekenlijsten.
  • Bewijs van voltooiing: Het registreren van praktijktrainingen zorgt voor een formeel bewijs dat een medewerker een bepaalde training heeft gevolgd en met succes heeft afgerond.
  • Compliance en regelgeving: In sommige sectoren is het noodzakelijk om te voldoen aan specifieke regelgeving en normen. Het bijhouden van praktijktrainingen helpt om te voldoen aan de vereisten en om eventuele inspecties en audits met vertrouwen tegemoet te zien.
  • Veiligheid en risicobeheer: In sectoren waar veiligheid een belangrijke rol speelt, is het bijhouden van praktijktrainingen essentieel. Het zorgt ervoor dat medewerkers getraind zijn in de juiste procedures en veiligheidsvoorschriften, waardoor de kans op ongevallen en incidenten wordt verminderd.

Registreer de aanwezigheid van deelnemers op één plek in KENNISS.

Medewerkersportaal

Medewerkers hebben een eigen portaal waarin zij op ieder moment hun trainingsagenda terug kunnen vinden. Ook de behaalde certificaten zijn hier te vinden en te downloaden.

Binnenkort vind jij de praktijkagenda in KENNISS. Wil jij meer weten?