In de wereld van opleiding buitenruimte is de juiste registratie en administratie van praktijktrainingen van cruciaal belang. Wij bieden een gebruiksvriendelijke, digitale tool die dit mogelijk maakt. We vertellen je graag meer over onze praktijkagenda met ingebouwd LMS in deze blog. 

Digitale presentielijsten voor efficiënte administratie

Het organiseren van toolboxen en trainingen wordt met KENNISS een eenvoudige taak. Plan en wijs trainingen toe aan specifieke medewerkers en voer de presentielijst digitaal in. Geen gedoe met papieren lijsten – KENNISS garandeert een efficiënte en nauwkeurige registratie van praktijktrainingen in de buitenruimte.

Ingebouwde rapportagetool

Met de ingebouwde rapportagetool kunnen beheerders de voortgang, aanwezigheid en prestaties van deelnemers bijhouden. Dit stelt hen in staat om de effectiviteit van het trainingsprogramma te meten en eventuele aanpassingen te maken voor een betere leerervaring.

Medewerkersportaal: toegang tot eigen trainingsinformatie

Medewerkers hebben hun eigen portaal binnen KENNISS, waardoor ze op elk moment hun trainingsagenda kunnen bekijken. Hier vinden ze niet alleen informatie over geplande en afgeronde praktijktrainingen, maar ook de behaalde certificaten zijn terug te vinden en te downloaden.

Toegankelijk op elk device

KENNISS is ontworpen voor volledige toegankelijkheid via mobiele apparaten. Dit betekent dat trainers, medewerkers en beheerders gemakkelijk toegang hebben tot het platform, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Deze flexibiliteit maakt het plannen en registreren van trainingen handig en efficiënt, zelfs als ze onderweg zijn.

Wil je zelf ervaren hoe je een opleiding buitenruimte digitaal regelt? Schrijf je vandaag nog in voor een proefperiode. Transformeer je opleidingsbeheer met KENNISS en zet de eerste stap naar een efficiëntere en effectievere training in de buitenruimte.