Elk VCA-gecertificeerd bedrijf is verplicht om minimaal vier toolboxen per jaar te houden. Met het online toolbox abonnement is dit geen enkel probleem meer.

Toolbox abonnement

KENNISS ondersteunt organisaties en overheden sinds kort met online toolboxen. Je voldoet daarmee aan de wet- en regelgeving en jouw medewerkers kunnen op een leuke én interactieve manier deelnemen aan de verplichte toolboxen.

Jouw medewerkers kunnen onbeperkt online toolboxen maken voor slechts €2,50 per medewerker per maand.

SaaS

In de praktijk blijkt dat het bij veel bedrijven een grote opgave is om een geschikt onderwerp voor toolboxen te vinden. Daarnaast ontbreekt de tijd om een toolbox uit te werken en voor te bereiden. Daarom hebben wij toolbox online opgezet. Dit is een digitaal registratiesysteem waarmee je medewerkers gemakkelijk kunt voorzien van een door jou geselecteerde toolbox. Medewerkers ontvangen hem op een door jou gekozen tijdstip in hun mailbox. Zij kunnen deze toolbox op ieder moment van de dag maken.

Online toolbox onderwerpen

We hebben een breed scala aan toolbox onderwerpen beschikbaar. Van veilig werken op hoogte, persoonlijke beschermingsmiddelen en lichamelijke belasting tot gevaarlijke chemische producten. Jouw medewerkers kunnen zich specialiseren in de specifieke aspecten van hun werk. Is er een specifiek onderwerp die we nog niet aanbieden? Dan bespreken we graag de mogelijkheden om deze te ontwikkelen.

Wil jij meer weten over ons online toolbox abonnement?