Oplossingen

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Met onze oplossingen creëren we samen met jou een actief leerbeleid en zorgen we voor structurele verbetering en groei van jouw medewerkers.

Auteurstool van KENNISS
Oplossing

Auteurstool

Met onze auteurstool ontwikkel jij gemakkelijk bedrijfseigen content. Van instructievideo’s en toolboxen tot volledige bedrijfstrainingen. Met de eenvoudige drag and drop functie plaats je vragen, video’s, afbeeldingen en tekstvakken en creëer je in een handomdraai complete e-learnings. Dit kan je zowel individueel als in teamverband doen.

De auteurstool is hét hulpmiddel om eigen (trainings)content toe te voegen aan jouw trainingsaanbod.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS
Oplossing

Opleidingsbibliotheek

In KENNISS vind je opleidingen in de buitenruimte op één gebruiksvriendelijke plek. Wij hebben een bibliotheek vol met trainingen die jij direct kunt inzetten voor jouw medewerkers. Deze trainingen zijn gemaakt door specialistische opleiders in de buitenruimte.

Bekijk de opleidingsbibliotheek⇒

LMS van KENNISS
Oplossing

LMS

Met het Learning Management System (LMS) krijg je grip op de ontwikkeling van jouw vaste- en flexmedewerkers. Creëer eenvoudig één overzicht van medewerkers, trainingen, certificaten en documenten dat altijd up-to-date is. Zo heb je direct inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker en maak je een einde aan de eeuwige Excel-lijsten.

KENNISS stuurt daarnaast automatisch reminders als certificaten van medewerkers dreigen te verlopen, zodat je altijd tijdig trainingen en examens inplant.

Bekijk het LMS⇒

Onboarding van KENNISS
Oplossing

Onboarding

Met Onboarding zet jij de eerste stap in de samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers. Geef nieuwe medewerkers het welkom dat ze verdienen door het opzetten van een onboardingstraject. Bijvoorbeeld door het inzetten van een bedrijfsvideo, veiligheidsinstructies en kledingvoorschriften. Zet daarnaast documenten klaar, zodat ze deze lezen en digitaal kunnen ondertekenen.

In het LMS zie je eenvoudig de status van de onboardingstrajecten.

Bekijk de onboarding⇒

Oplossing

Praktijktrainingen

Naast digitale trainingen in je ook de registratie en administratie van praktijktrainingen regelen in KENNISS. Registreer de aanwezigheid van deelnemers op één gebruiksvriendelijke plek. Daarnaast hebben medewerkers een eigen portaal waarin zij op ieder moment hun trainingsagenda en certificaten kunnen bekijken.

Bekijk de praktijktrainingen⇒

Ben jij benieuwd hoe jij met KENNISS een actief leerbeleid creëert binnen jouw bedrijf? We laten het je graag zien.

Boek een demo
© 2024 KENNISS