Oplossingen

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Met onze oplossingen creëren we samen met jou een actief leerbeleid en zorgen we voor structurele verbetering en groei van jouw medewerkers.

Auteurstool van KENNISS
Oplossing

Auteurstool

Met onze auteurstool ontwikkel jij gemakkelijk bedrijfseigen content. Van losse toetsen, instructievideo’s tot volledige bedrijfstrainingen, het kan allemaal. Met de eenvoudige drag and drop functie plaats je vragen, video’s, afbeeldingen en tekstvakken en creëer je in een handomdraai complete e-learnings. Dit kan je zowel individueel als in teamverband doen.

De auteurstool is hét hulpmiddel om eigen (trainings)content toe te voegen aan jouw trainingsaanbod.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS
Oplossing

Opleidingsbibliotheek

Wij hebben een opleidingsbibliotheek vol met trainingen die jij direct kunt inzetten voor jouw medewerkers. Deze trainingen zijn gemaakt door specialistische opleiders in de buitenruimte. Alle leercontent wordt door ons getoetst volgens de KENNISS norm. Zo weet je zeker dat het leeraanbod voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en maximale interactiviteit bevat.

Opleidingsbibliotheek
LMS van KENNISS
Oplossing

LMS

Met het Learning Management System (LMS) krijg je grip op de ontwikkeling van jouw vaste- en flexmedewerkers. Zo zie je in een oogopslag de lopende of afgeronde trainingen van jouw medewerkers.

Ook krijg je een overzicht van certificaten en documenten van jouw medewerkers, waardoor je snel inzicht hebt in de inzetbaarheid van je mensen. KENNISS stuurt daarnaast automatisch reminders als certificaten van medewerkers dreigen te verlopen, zodat je altijd tijdig trainingen en examens inplant.

LMS
Onboarding van KENNISS
Oplossing

Onboarding

Met Onboarding zet jij de eerste stap in de samenwerking tussen jouw bedrijf en (nieuwe) medewerkers. Door het inzetten van instructievideo’s en veiligheidstrainingen worden medewerkers goed voorbereid op hun eerste werkdag. Zet daarnaast documenten voor hen klaar, zodat ze deze lezen en digitaal kunnen ondertekenen. In het LMS zie je eenvoudig wat de status van de onboardingstrajecten.

Onboarding

Ben jij benieuwd hoe jij met KENNISS een actief leerbeleid creëert binnen jouw bedrijf? We laten het je graag zien.

Boek een demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.