Vakbeurs

Vakbeurs Openbare Ruimte 2022

Save the date! Op 5-6 oktober staan wij op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht.

vakbeurs openbare ruimte

Zien wij jou daar?

Op 5 en 6 oktober 2022 staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwingen en innovatie in de openbare ruimte. Hier laten we je graag hét leerplatform voor de buitenruimte zien door middel van een demo. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jullie organisatie het leerbeleid heeft ingericht en hoe jullie de toekomst van leren- en ontwikkelen in onze sector zien. Zet de data alvast in je agenda en zoek ons op in stand 4.3.01!

Ben jij ook van plan ons te bezoeken? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.

 

Waarom bezoeken?

In de oververhitte arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om goed opgeleid personeel te vinden. We zien een hoog verloop van medewerkers en het goed en veilig opleiden van medewerkers is een steeds belangrijker thema.

Op 5 en 6 oktober 2022 staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van de openbare ruimte. Ons alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte is hier natuurlijk ook te zien. Wij werken actief samen met gespecialiseerde opleiders en leveranciers binnen de sector. Zij delen hun kennis en expertise in trainingen die worden ingezet ter voorbereiding op de praktijktraining. Als organisatie heb je hiermee kant-en-klaar lesmateriaal om de theoretische kennis van medewerkers op elk gewenst moment te kunnen bijspijkeren en toetsen.

Op de beurs laten we jullie hét leerplatform voor de buitenruimte graag zien door middel van een demo. Op deze manier ervaar je direct de gebruiksvriendelijkheid en de verschillende mogelijkheden, zoals het onboarden van nieuwe medewerkers. Liever een demo wanneer het jou uitkomt? Plan hier jouw demo in.

Ik ben aanwezig op de vakbeurs
© 2023 KENNISS