Vakbeurs

Vakbeurs Openbare Ruimte 2023

Save the date! Op 27-28 september staan wij op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht.

Vakbeurs openbare ruimte

Zien wij jou daar?

Op 27 en 28 september vindt de 19e editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Hier laten we je graag hét leerplatform voor de buitenruimte zien door middel van een demo.

Zet de data alvast in je agenda en zoek ons op in stand 3.1.53! Vraag hier je gratis kaarten aan.

Waarom bezoeken?

In de oververhitte arbeidsmarkt is het steeds moeilijker om goed opgeleid personeel te vinden. Het goed en veilig opleiden van medewerkers is een steeds belangrijker thema. Heb jij de certificering en ontwikkeling van jouw medewerkers altijd up-to-date?

Wij werken actief samen met gespecialiseerde opleiders en leveranciers binnen de sector. Zij delen hun kennis en expertise in trainingen die worden ingezet ter voorbereiding op de praktijktraining. Als organisatie heb je hiermee kant-en-klaar lesmateriaal om de theoretische kennis van medewerkers op elk gewenst moment te kunnen bijspijkeren en toetsen.

Op de beurs laten we jullie hét leerplatform voor de buitenruimte graag zien door middel van een demo. Op deze manier ervaar je direct de gebruiksvriendelijkheid en de verschillende mogelijkheden, zoals het up-to-date houden van de certificeringen en het opleiden van medewerkers. Liever een demo wanneer het jou uitkomt? Plan hier jouw demo in.

Ik ben aanwezig op de vakbeurs
© 2024 KENNISS