Onboarding

Onboarding programma voor medewerkers

Bespaar tijd in het drukke seizoen door het opzetten van onboardingstrajecten.

Onboarding van KENNISS

Wat is onboarding

Onboarding betekent letterlijk “aan boord stappen”. Met onboarding zet jij de eerste stap in samenwerking tussen jouw organisatie en (nieuwe) medewerkers. Het is een instroomproces waarbij nieuwe medewerkers kennismaken met je organisatie.

Het aannemen en het inwerken van nieuwe medewerkers kost veel tijd. Het is daarom van groot belang om hier genoeg aandacht aan te besteden. Een goede onboarding kan het succes in je organisatie maken of breken.

Bekijk de onboarding functie zelf

Voordelen van een onboarding programma

Snelle onboarding van nieuwe collega’s

Geef nieuwe medewerkers het welkom dat ze verdienen door het opzetten van een onboardingstraject. Bijvoorbeeld door het inzetten van een bedrijfsvideo, veiligheidsinstructies en kledingvoorschriften. Door het inzetten van een onboarding programma worden zij direct voorbereid op de eerste werkdag. Op deze manier kunnen ze zich van te voren alvast verdiepen in jouw bedrijf en de verschillende werkzaamheden.

Laat documenten ondertekenen

Met een goed onboarding programma heb je één centraal overzicht van documenten en certificaten die zichtbaar zijn voor de hele organisatie én medewerkers. Zo kun je direct zien wie je voor welk project kunt inzetten. Laat jouw (nieuwe) medewerkers gemakkelijk documenten ondertekenen. Bijvoorbeeld het tekenen voor het in ontvangst nemen van PBM’s en het lezen van veiligheidsprotocollen.

Plan een afspraak

Probeer het platform zelf!

Ben jij benieuwd geworden naar meer? Vul je gegevens in en krijg 10 dagen toegang tot het platform.

Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online training platform
Wil jij het platform liever zelf ervaren? Laat je gegevens achter.

Ons laatste nieuws

© 2024 KENNISS