Opleidingen in de buitenruimte

KENNISS is hét alles-in-één-leerplatform voor de buitenruimte. Met onze opleidingen heb jij kant-en-klaar lesmateriaal om direct in te zetten richting jouw medewerkers.

Onze sectoren

Maak leren toegankelijk voor al jouw vakmensen

In KENNISS vind je opleidingen in de buitenruimte op één gebruiksvriendelijke plek. Het alles-in-één leerplatform heeft een bibliotheek met online opleidingen in verschillende sectoren in de buitenruimte. Zo kun jij makkelijk trainingen klaarzetten voor jouw medewerkers.

Het op de juiste wijze combineren van online leren en praktijkleren is dé sleutel naar een succesvolle en efficiënte ontwikkeling van medewerkers die werkzaam zijn in de buitenruimte.

Opleidingsbibliotheek van KENNISS
Opleidingsbibliotheek

Opleiders en leveranciers in de sector

Wij werken samen met gespecialiseerde opleiders en leveranciers binnen de sector. Zij delen hun kennis en expertise in de online opleidingen buitenruimte die worden ingezet ter voorbereiding op de praktijktraining. Als organisatie heb je hiermee kant-en-klaar lesmateriaal om de theoretische kennis van medewerkers op elk gewenst moment te kunnen bijspijkeren en toetsen.

Opleidingsbibliotheek
LMS van KENNISS
Learning management system

Behoudt het overzicht

Met het learning managemt system (LMS) ben je als organisatie in staat om overzicht te behouden op al je medewerkers op individueel en groepsniveau. Je krijgt een overzicht van certificaten en documenten van al jouw medewerkers en je ziet in een oogopslag welke opleidingen buitenruimte zij al hebben afgerond.

LMS
Onboarding van KENNISS
Onboarding

Een snelle onboarding van collega's

Een goede onboarding draagt bij aan het behouden van nieuwe medewerkers en kan de voortijdige uitstroom verminderen. Door het inzetten van instructievideo’s en veiligheidstrainingen worden de medewerkers goed voorbereid op hun eerste werkdag. Hiermee zet je de eerste stap tussen de samenwerking van medewerkers en bedrijf.

Onboarding

Wil jij het platform liever zelf ervaren?

We laten je alle voordelen van het platform graag zien door middel van een (online) demo. Plan jouw demo en ervaar het zelf.

Plan direct jouw demo
© 2024 KENNISS