Online training

Opleidingen in de infrasector

Onze online opleidingen in de infra helpen jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden in de infra.

Opleiding buitenruimte

Een sector vol uitdaging

De infrastructuur is een wereld vol uitdagingen en innovatiemogelijkheden. Een optimaal functionerende infrastructuur is een vruchtbare bodem voor woon-, werk- en leefomgeving. Jij hebt binnen jouw bedrijf geschoolde vakmensen nodig om veilig en duurzaam te werken. Hoe hou jij je medewerkers gecertificeerd en op de hoogte van al de vernieuwingen in de infra sector?

Veiligheid op de werkplek

Om veilig te werken in de infra sector zijn goede instructies en trainingen nodig. Bij veiligheid op het werk gaat het namelijk niet alleen om veilige en goedgekeurde middelen, maar is veilig gedrag net zo belangrijk. De modules van KENNISS zijn gericht op veilig werken, geven uitleg over het gebruik van PBM’s en helpen aan de bewustwording van mogelijke risico’s tijdens het werken.

  • Een compleet leeraanbod van infra trainingen bij de aangesloten opleiders
  • Wijs trainingen gemakkelijk toe aan jouw medewerkers, waarmee zij zich snel ontwikkelen binnen hun vakgebied
  • Eén centrale plek voor certificaten, zodat jij altijd op de hoogte bent welke certificering jouw medewerkers al hebben of nog nodig hebben
  • Duidelijk overzicht met de voortgang van jouw medewerkers, zo blijf je op de hoogte wie welke training al gevolgd heeft en waar zo nodig kan worden bijgestuurd

Zet trainingen klaar       Wijs trainingen toe       Volg de voortgang     Begin met onboarden

Online training

Cursus kraanmachinist grondverzet

Met de kraanmachinist grondverzet infra opleiding leer je de technische vaardigheden om als machinist aan de slag te gaan. Zo leer je onder andere de werktuigbouwkundige vaardigheden en civieltechnische vaardigheden. Als kraanmachinist grondverzet verricht je werkzaamheden in de grond-, water- en wegenbouw.

Online training

Opleiding uitvoerder infra

Als uitvoerder infra heb je bij projecten de leiding over de uitvoering en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van het project.  In onze opleiding als uitvoerder infra word je op basis van de beheersaspecten: geld, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit (en risico) in het vak bekwaamd.

Online training

Opleiding werkvoorbereider infra

Met deze online infra opleiding tot werkvoorbereider leer je hoe je een verworven infraproject voorbereidt, realiseert en uitvoert. Je krijgt alle kennis die nodig is om een infrabedrijf te sturen op geld, tijd, organisatie, informatie en kwaliteit.

VCA e-learning
Online training

VCA cursus

Bij onze online VCA training leer je het herkennen van risico’s met betrekking tot veiligheid, gezondheid en welzijn bij het werken in openbare ruimte. Wij bieden twee verschillende VCA cursussen aan binnen ons platform, namelijk: VCA basis en VCA vol. De inhoud verschilt per type VCA cursus.

Hoe hou jij je medewerkers gecertificeerd en op de hoogte van al de vernieuwingen in de sector? We laten het je graag zien door middel van een (online) demo.

Plan direct jouw demo

Bekijk ook onze andere sectoren

Bekijk ook onze andere opleidingen in de buitenruimte.

© 2024 KENNISS