Groenvoorziening

Opleidingen in de groenvoorziening

Onze online opleidingen in de groenvoorziening helpen jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden in het groen.

Deelnemer aan opleiding groen

Een sector vol mogelijkheden

De groensector zit vol met trainingsmogelijkheden. Met onze groen opleidingen kunnen jouw medewerkers veel verschillende kanten op. Zo kunnen zij zich specialiseren in een machine, maar ook in de verschillende gedragscodes van de Wet Natuurbescherming. Hoe zorg jij ervoor dat jouw vakmensen in het werkveld zich blijven ontwikkelen?

Logo Husqvarna
Logo GSG Het Segment

Verbeter en verbreed de skills van jouw medewerkers

Veel groen medewerkers moeten verschillende werkzaamheden uitvoeren. Met onze online trainingen kunnen zij nog meer uit zichzelf én hun werk halen. Jij als werkgever kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw medewerkers door ze opleidingen in het groen te laten volgen.

  • Een compleet leeraanbod van trainingen in de groenvoorziening bij de aangesloten opleiders
  • Wijs trainingen gemakkelijk toe aan jouw medewerkers, waarmee zij zich snel ontwikkelen binnen hun vakgebied
  • Volg de voortgang van je medewerkers in het LMS, zodat je precies op de hoogte bent van zijn of haar laatste ontwikkelingen
  • Zet onboardingstrajecten klaar die je eenvoudig zelf maakt en toewijst aan nieuwe medewerkers, zodat ze snel en met de juiste kennis aan de slag kunnen

Zet trainingen klaar       Wijs trainingen toe       Volg de voortgang     Begin met onboarden

cursus wet natuurbescherming
Online training

Cursus wet natuurbescherming niveau 1,2 en 3

De cursus wet natuurbescherming richt zich op het werken met gedragscodes. Hierin staan nauwkeurig de (beschermde) status van alle planten en dieren vastgesteld. Deze cursus geeft op drie verschillende niveaus kennis over het werken met beschermende flora en fauna.

opleiding uitvoerder groen
Online training

Opleiding uitvoerder groen

Je leert in de opleiding als uitvoerder groen vooral hoe je werkzaamheden kunt organiseren, plannen en hoe je deze werkzaamheden kan begeleiden in de uitvoering. Als uitvoerder groen hou jij het overzicht.

veilig werken langs de weg
Online training

Veilig werken langs de weg

Het werken langs de weg brengt risico’s met zich mee. Tijdens de online training veilig werken langs de weg word je bewust van deze risico’s en leer je ze herkennen. We gaan tijdens deze training in op de relevante theorie uit de Wegenverkeerswet en de Arbowetgeving.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw vakmensen in het werkveld zich blijven ontwikkelen? Ervaar het zelf door een demo in te plannen.

Plan direct jouw demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.