Online training

Opleidingen in de boomverzorging

Onze online opleidingen in de boomverzorging helpen jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden in de boomverzorging.

Een sector vol met kansen

Bomen hebben verzorging nodig in verschillende fases van hun bestaan. Een boomverzorger zorgt ervoor dat bomen gezond worden en blijven. Bomen hebben daarentegen een grote invloed op onze gezondheid. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers beschikken over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied?

Logo Husqvarna

Dé manier om medewerkers te trainen

KENNISS helpt bedrijven in de buitenruimte om meer structuur en continuïteit te krijgen in het ontwikkelen van medewerkers. Met de boomverzorging opleiding van het leerplatform weet je zeker dat al je medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden aan de slag gaan.

  • Een compleet leeraanbod van trainingen in de boomverzorging bij de aangesloten opleiders
  • Een auteurstool om eenvoudig zelf onboardingstrainingen te maken, zodat nieuwe medewerkers snel en met de juiste kennis aan de slag kunnen
  • Wijs trainingen gemakkelijk toe aan jouw medewerkers, waarmee zij zich snel ontwikkelen binnen hun vakgebied
  • Eén centrale plek voor certificaten, zodat jij altijd op de hoogte bent welke certificering jouw medewerkers al hebben of nog nodig hebben

Zet trainingen klaar       Wijs trainingen toe       Volg de voortgang     Begin met onboarden

 

Online training

Hoogwerker training

Er worden hoge eisen gesteld aan de bedieners van een hoogwerker als het gaat om veilig en verantwoord werken. De online hoogwerker training geeft je inzicht in de risico’s, veiligheidsmaatregelen, wettelijke eisen en het gebruik van valbeveiliging en andere maatregelen voor de veiligheid.

Online training

klimcursus boomverzorging

De klimcursus boomverzorging kent drie verschillende niveaus. In de online klimcursus niveau 1 leer je de basis van klim- en werktechnieken waarmee je veilig en verantwoord eenvoudige snoeiwerkzaamheden in bomen uitvoert. In de online klimcursus niveau 2 leer je veilig werken met de motorkettingzaag op hoogte in de boom. En in de online klimcursus niveau 3 leer je het afbreken en snoeien van grote bomen op moeilijke plaatsen.

Online training

Veilig werken met de kettingzaag

In de online training veilig werken met de motorkettingzaag leer je veilig en professioneel omgaan met de (motor)kettingzaag. Je leert de motorkettingzaag kennen, het dagelijks onderhoud te verrichten en op welke manier een boom veilig geveild en uitgesnoeid kan worden.

veilig werken langs de weg
Online training

Veilig werken langs de weg

Het werken langs de weg brengt risico’s met zich mee. Tijdens de online training veilig werken langs de weg word je bewust van deze risico’s en leer je ze herkennen. We gaan tijdens deze training in op de relevante theorie uit de Wegenverkeerswet en de Arbowetgeving.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers beschikken over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied? We laten het je graag zien door middel van een (online) demo.

Plan direct jouw demo
© 2022 KENNISS
Kom jij ons bezoeken op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Op 5 en 6 oktober staat Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van vernieuwing en innovatie in de openbare ruimte. Daar zijn wij natuurlijk ook bij met het alles-in-één leerplatform voor de buitenruimte. Kom je bij ons langs in stand 4.3.01? Vraag dan hier je gratis kaarten aan.