Online training

Opleidingen in de boomverzorging

Onze online boomverzorging opleiding helpt jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden in de boomverzorging.

Een sector vol met kansen

Een opleiding in de boomverzorging is belangrijk. Bomen hebben namelijk verzorging nodig in verschillende fases van hun bestaan. Een boomverzorger zorgt ervoor dat bomen gezond worden en blijven. Bomen hebben daarentegen een grote invloed op onze gezondheid. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers beschikken over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied?

Dé manier om medewerkers te trainen

KENNISS helpt bedrijven in de buitenruimte om meer structuur en continuïteit te krijgen in het ontwikkelen van medewerkers. Met de boomverzorging opleiding van het leerplatform weet je zeker dat al je medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden aan de slag gaan.

  • Een compleet leeraanbod van trainingen in de boomverzorging bij de aangesloten opleiders
  • Een auteurstool om eenvoudig zelf onboardingstrainingen te maken, zodat nieuwe medewerkers snel en met de juiste kennis aan de slag kunnen
  • Wijs trainingen gemakkelijk toe aan jouw medewerkers, waarmee zij zich snel ontwikkelen binnen hun vakgebied
  • Eén centrale plek voor certificaten, zodat jij altijd op de hoogte bent welke certificering jouw medewerkers al hebben of nog nodig hebben

Zet trainingen klaar       Wijs trainingen toe       Volg de voortgang     Begin met onboarden

 

Boomverzorging opleiding
Online training

Hoogwerker training

Er worden hoge eisen gesteld aan de bedieners van een hoogwerker als het gaat om veilig en verantwoord werken. Deze boomverzorging opleiding in de hoogwerker geeft je inzicht in de risico’s, veiligheidsmaatregelen, wettelijke eisen en het gebruik van valbeveiliging en andere maatregelen voor de veiligheid.

Boomverzorging opleiding
Online training

klimcursus boomverzorging

Deze boomverzorging opleiding kent drie verschillende niveaus. In de online klimcursus niveau 1 leer je de basis van klim- en werktechnieken waarmee je veilig en verantwoord eenvoudige snoeiwerkzaamheden in bomen uitvoert. In de online klimcursus niveau 2 leer je veilig werken met de motorkettingzaag op hoogte in de boom. En in de online klimcursus niveau 3 leer je het afbreken en snoeien van grote bomen op moeilijke plaatsen.

Boomverzorging opleiding
Online training

Veilig werken met de kettingzaag

In deze boomverzorging opleiding: “veilig werken met de motorkettingzaag” leer je veilig en professioneel omgaan met de (motor)kettingzaag. Je leert de motorkettingzaag kennen, het dagelijks onderhoud te verrichten en op welke manier een boom veilig geveild en uitgesnoeid kan worden.

veilig werken langs de weg: de boomverzoging opleiding
Online training

Veilig werken langs de weg

Het werken langs de weg brengt risico’s met zich mee. Tijdens de online training veilig werken langs de weg word je bewust van deze risico’s en leer je ze herkennen. We gaan tijdens deze training in op de relevante theorie uit de Wegenverkeerswet en de Arbowetgeving.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers beschikken over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied? We laten het je graag zien door middel van een (online) demo.

Plan direct jouw demo

Bekijk ook onze andere sectoren

Bekijk ook onze andere opleidingen in de buitenruimte.

 

 

© 2024 KENNISS