Online training

Opleiding hovenier

Onze online opleiding hovenier helpt jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden in het groen.

Opleidingen buitenruimte

Een sector vol uitdaging

Hoveniers kunnen op veel verschillende plekken werken. Zo zijn zij bezig met het onderhouden en aanleggen van tuinen en andere groenvoorzieningen als parken, groenstroken en plantsoenen. Met onze groen opleidingen kunnen jouw medewerkers hier meer over leren. Hoe zorg jij ervoor dat jouw vakmensen in het werkveld zich blijven ontwikkelen?

Altijd en overal overzicht

Dankzij het leerplatform van KENNISS heb je inzicht in de leeractiviteiten en certificaten van je medewerkers. Zo zie je precies wie over de juiste kennis beschikt. Met het leerplatform weet je zeker dat al je medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden aan de slag gaan.

  • Volg de voortgang van je medewerkers in het LMS, hiermee heb je realtime overzicht op alle (groepen) medewerkers en hun leerprogressie
  • Eén centrale plek voor certificaten, zodat jij altijd op de hoogte bent welke certificering jouw medewerkers al hebben of nog nodig hebben
  • Maak gebruik van het complete leeraanbod van trainingen in de groenvoorziening bij de aangesloten opleiders
  • Wijs trainingen gemakkelijk toe aan jouw medewerkers, waarmee zij zich snel ontwikkelen binnen hun vakgebied

Aangesloten opleiders

Logo Husqvarna
De eijk
Online training

Cursus hovenier

In onze online cursus hovenier leer je alle kennis en vaardigheden die een professionele hovenier moet bezitten. Je breidt je kennis over bomen, planten en bloemen uit. Als hovenier ben je veelzijdig en bestaat je werk uit verschillende activiteiten zoals, aanleggen, onderhouden en bewerken van parken, tuinen en andere groengebieden.

Online training

Plantenkennis cursus

De online plantenkennis cursus is gericht op het aanleren van de meest voorkomende plantensoorten binnen de groenvoorziening. Je leert alles over het herkennen en benoemen van planten en de beste manier om ze te planten en te onderhouden.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw vakmensen in het werkveld zich blijven ontwikkelen? We laten het je graag door middel van een (online) demo.

Plan direct jouw demo

Bekijk ook onze andere sectoren

Bekijk ook onze andere opleidingen in de buitenruimte.

© 2024 KENNISS