Ben jij opzoek naar meer interessante trainingen? Zoek dan in onze opleidingsbibliotheek. Je vindt hier allerlei soorten online trainingen: van e-learnings tot video’s. Onze online opleidingen helpen jouw medewerkers continu te laten groeien in hun skills en vaardigheden.

Een bibliotheek vol online trainingen

In KENNISS vind je opleidingen in de buitenruimte op één gebruiksvriendelijke plek. Het alles-in-één leerplatform heeft een bibliotheek vol met online trainingen in verschillende sectoren in de buitenruimte. Wil jij dat jouw medewerkers aan hun persoonlijke ontwikkeling werken?

Samenwerking met opleiders en leveranciers

Wij werken samen met gespecialiseerde opleiders en leveranciers uit de sector. Zij delen hun kennis en expertise in de online trainingen die worden ingezet ter voorbereiding op de praktijktraining. Als organisatie heb je hiermee kant-en-klaar lesmateriaal om de theoretische kennis van medewerkers op elk gewenst moment te kunnen bijspijkeren en toetsen. Je vindt de verschillende opleidingen in de buitenruimte in de opleidingsbibliotheek, zoals in de sectoren: groenvoorzieninghovenierboomverzorging en infra.

De slimme manier om medewerkers te trainen

KENNISS helpt bedrijven in de buitenruimte om meer structuur en continuïteit te krijgen in het ontwikkelen van medewerkers. Zonder dat het jezelf tijd en energie kost. Wij hebben een complete opleidingsbibliotheek vol met online trainingen die jij direct kunt inzetten richting jouw medewerkers. Met onze trainingen brengen we nieuwe krachten snel op niveau en zorgen we voor ervaring bij ervaren krachten.

Zet direct kant-en-klaar lesmateriaal van gespecialiseerde opleiders en leveranciers in voor jouw medewerkers.

trainingen buitenruimte

Met de juiste certificaten op de werkplek

Kiezen voor KENNISS is kiezen voor innovatie en veiligheid. Ons leerplatform maakt het mogelijk om je certificatenbeheer volledig te automatiseren. De modules van KENNISS zijn gericht op veilig werken, geven uitleg over het gebruik van PBM’s en helpen aan de bewustwording van mogelijke risico’s tijdens het werken.

Plan een demo