Online training platform

Trainingen in de buitenruimte

KENNISS is hét online training platform voor opleidingen in de buitenruimte. Wij brengen opleiders, leveranciers en organisaties samen op één centrale plek.

online training platform

Een bibliotheek vol met trainingen

KENNISS heeft een opleidingsbibliotheek vol met trainingen uit de buitenruimte. Wij werken actief samen met gespecialiseerde opleiders en leveranciers uit de sector. Zij delen hun kennis en expertise in de trainingen. Dit lesmateriaal kan jij kant-en-klaar inzetten richting jouw medewerkers. Zo worden jouw medewerkers voorbereid op de praktijktraining door het gebruik van het online training platform.

Groenvoorziening       Hovenier       Boomverzorging       Infra

Bekijk onze oplossingen

Zet onboardingstrajecten klaar

Onboarding betekent letterlijk “aan boord stappen”. Het is een instroomproces waarbij jouw nieuwe medewerkers kennismaken met de organisatie. Door onboarding zorg je dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken en thuis voelen binnen jouw organisatie. Ook kun je met de juiste onboarding in het online training platform zorgen dat jouw medewerkers vanaf dag één startklaar op de werkvloer staan.

Wil jij een succesvolle ontwikkeling van jouw medewerkers stimuleren? We laten je graag zien hoe wij hieraan bijdragen.

Plan direct jouw demo

De toekomst van online leren

De toekomst van leren en ontwikkelen in de buitenruimte is door de coronapandemie veranderd, online leren heeft een enorme boost gekregen. De uitdaging is om per training of opleiding te bepalen welke onderdelen geschikt zijn om digitaal aan te bieden.

Door de juiste inzet van e-learning in combinatie met klassikale en praktijktraining kan het kennisniveau van medewerkers significant verhoogd worden.

Het op de juiste wijze combineren van online leren en praktijkleren in de buitenruimte is dé sleutel naar een succesvolle en efficiënte ontwikkeling van jouw medewerkers. Het begint bij een praktijktraining al met het inventariseren van het niveau van de deelnemer: Een ideale kans om met behulp van een online entreetoets al vóór de trainingsdag de verschillen binnen een groep vast te stellen. De trainer weet hierdoor precies waarop hij in moet spelen.

Wil jij het online training platform liever zelf ervaren? We laten je alle voordelen graag zien door middel van een (online) demo. Plan nu jouw demo in.

Plan direct jouw demo
© 2024 KENNISS